Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич під час загальнонаціонального марафону прокоментував інформацію щодо можливого проведення псевдореферендуму на Херсонщині.

– Потрібно розуміти, що можливість проведення фейкового референдуму – це спроба ворога просто закріпитися на зайнятій ним території. І вона все більше схожа на агонію. Чим глибше просуваються Збройні сили, тим гучніше чути оці «референдумні завивання» на московських болотах, – зазначив Ярослав Янушевич.

Він нагадав, що росіяни раніше анонсували проведення референдуму 11 вересня, однак, потім відклали. Росіяни намагаються легітимізувати проведення псевдореферендуму, для цього привозять на окуповані території політтехнологів та журналістів.

– Нам відомі прізвища всіх, хто вирішив допомагати агресору з організацією референдуму, нашим спецслужбам. Всіх, хто це робить чи робитиме далі, вони є пособниками терористів і будуть в свій час притягнуті до відповідальності. Тому не слід цього боятися. Вони вже давно намагаються провести цей псевдореферендум, але нічого в них не виходить. Я сподіваюся, і не вийде, – прокоментував Янушевич.

Коментар редакції: На момент проведення ефіру колаборанти лише анонсували підготовку до псевдореферендуму. Через деякий час у телеграм-каналі Володимира Сальдо опублікували повідомлення про проведення референдуму на Херсонщині 23-27 вересня.

kavun.city

Поширити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.